Chronische pijn, fibromyalgie en de oplossing?

De kans is groot dat als je dit nu leest omdat je worstelt met fibromyalgie en of chronische pijn. En dat je zoekt naar een oplossing of behandeling die wel werkt.
Je bent allicht doodop, je komt je dagen nauwelijks door en je wordt gek van al die pijnklachten. En dan ook nog dat onbegrip van artsen en je omgeving alsof ze je niet geloven. Je weet niet hoelang je dit nog kunt volhouden, en hoe dat moet, leren leven met je chronische pijn…

Je vraagt je af wat er toch mis is met je lichaam, waardoor je al die klachten ervaart en er geen duidelijke verklaring kan worden gevonden door artsen of therapeuten.
Want je voelt het echt in je lijf maar onderzoeken tonen geen verklaring aan en je krijgt te horen dat er niet echt iets mis is en je er maar mee moet leren leven. Of dat het allemaal in je hoofd zit.

En je hebt eigenlijk geen idee hoe je dat moet doen, het is een verschrikkelijk perspectief.
Het enige dat je nu geboden kan worden is medicijnen, fysiotherapie, psycholoog. En dat helpt met wisselend succes, soms tijdelijk, soms helemaal niet. Je vertrouwen is weg.

Ook de term SOLK is misschien wel voorbij gekomen. Inmiddels is de term SOLK verandert in ALK. Van Somatisch Onvoldoende verklaarbare Lichamelijke Klachten naar Aanhoudende Lichamelijke Klachten.
Want dat de klachten onvoldoende verklaart kunnen worden is dankzij recent onderzoek in de neurofysiologie, immunologie, psychologie en celbiologie niet meer zo.
Daaruit zijn inzichten ontwikkelt die een heel nieuw perspectief bieden op het voelen van pijn, langdurige pijn en de behandeling van chronische pijn. Onder chronische pijnklachten vallen diverse fysieke klachten zoals migraine, prikkelbare darmen en ook aanhoudende vermoeidheid.
En die klachten hebben vaak allerlei namen gekregen zoals fibromyalgie, CVS, PDS, migraine, spanningshoofdpijn om er een paar te noemen.

Het kan echt: pijnvrij worden na fibromyalgie (of andere chronische pijnklachten)!

Die nieuwe inzichten leiden tot therapie waardoor pijn wordt vermindert of zelfs kan verdwijnen. Zonder operaties en medicatie! Hypnotherapie hoort daar zeer zeker bij!
Hierbij wordt gebruik gemaakt van hypnose om je brein te leren anders met pijnsignalen om te gaan. Goed nieuws voor iedereen met deze klachten en dus ook voor jou.

Dus de zin die je eigenlijk niet meer wilt horen, leer er maar mee leven, hoeft waarschijnlijk ook niet meer over jouw toekomst te gaan.
Er is meer mogelijk dan je nu nog denkt! Ook ik heb dat ervaren en de kans is groot dat dit ook voor jou is weggelegd.
Het is mogelijk weer te kunnen gaan leven ipv overleven en eindelijk het leven te gaan leven dat je wilt. Want ook jij kunt ontsnappen uit die kooi van eeuwige pijn en vermoeidheid en weer voluit gaan genieten en ontspannen. Net als het mij gelukt is.
Zodat jij ook met vertrouwen en plezier naar de toekomst kunt kijken.

Laat mij je helpen dit te bereiken.
Via onderstaande knoppen kun je de juiste kennismakingssessie boeken.
Vraag eerst eens een gratis proefsessie aan of maak voor meer informatie over de programma’s die ik aanbied een gratis en geheel vrijblijvende afspraak.
Bellen en Whatsapp is ook mogelijk.

Ervaar of mijn aanpak wat voor jou is, boek via bovenstaande knop een gratis online 45 minuten ervaar sessie.

5 live (of online) sessies om uit de gevangenis van klachten te stappen.
Boek via bovenstaande knop een gesprek waarin we samen kijken of ik je kan helpen.

8 live (of online) sessies zodat je naast het basis programma nog 3 extra sessies krijgt om je nieuwe leven een vliegende start te geven. Boek via bovenstaande knop een gesprek waarin we samen kijken of ik je op deze manier kan helpen.

× Hoe kan ik je helpen?