OVER MIJ

Mijn naam is Erica van Leeuwen, 55 jaar. En sinds januari 2020 ben ik bevoegd HBO Hypnotherapeut/hypnocoach.
Na een lange zoektocht heb ik uiteindelijk ervaren hoe hypnotherapie mij heeft geholpen te veranderen en daarmee zijn mijn fibromyalgie verdwenen.
Fibromyalgie? Huh, dat is toch niet te genezen?
Dat dacht ik ook, 25 jaar lang. Maar uiteindelijk is het gelukt.
Zo’n ervaring gun ik iedereen.
Hoe dat is gegaan kun je hier lezen.

Daarom is mijn missie mensen te helpen (zichzelf) te veranderen en daarmee te genezen.
En hypnotherapie veel meer bekendheid te geven zodat veel meer mensen deze therapievorm eerder zullen kiezen als zij op zoek gaan naar hulp.
Door hypnotherapie kunnen veel meer mensen zonder medicijnen en langdurige trajecten geholpen worden.

De boel de boel kunnen laten
Ik ben naar Erica gegaan omdat ik minder stress wil ervaren omdat ik graag alles wil regelen. Ook wil ik minder snoepen en de oorzaak hiervan aanpakken. Ik ervaar inmiddels minder stress om dingen te regelen. Heb het idee dat ik soms de “boel” de boel kan laten wat ik altijd erg lastig vond. Erica is een rustige en vriendelijk persoon om je verhaal aan kwijt te kunnen. Ze neemt alle tijd voor je en luistert echt naar je. En ze informeert na een sessie hoe het met je gaat. Niet te snel maar op gepaste tijd.
Githa

Voor vragen of meer informatie neem contact met me op

× Hoe kan ik je helpen?