Over mij

Mijn naam is Erica van Leeuwen, 55 jaar. En sinds januari 2020 ben ik bevoegd HBO Hypnotherapeut/hypnocoach. De stap om te kiezen voor deze opleiding is een logisch vervolg op mijn zoektocht naar een andere invulling van mijn werkzame leven. Jarenlang doe ik mijn huidige werk (TOA biologie) met plezier maar mijn leven heeft sinds een paar jaar enorme veranderingen doorgemaakt. Na de diagnose fybromyalgie op mijn 29e heb ik mij jarenlang slachtoffer gevoeld.
Maar uiteindelijk ik na vele jaren een moeizame relatie beëindigd en ben ik jarenlang langs vele hulpverleners gegaan op zoek naar hulp.

Uiteindelijk heeft hypnotherapie mij de allermooiste verandering gebracht, ik ben eindelijk pijnvrij! Onwaarschijnlijk vond ik dat zelf aanvankelijk, het heeft dan even geduurd totdat ik het zelf kon geloven. En dat niet alleen, het werkt ook door in allerlei facetten van mijn leven.

Ik voel mij echt een ander mens.

En hierdoor realiseerde ik mij dat er meer te veranderen is in je leven dan je denkt. En ik op zoek gegaan naar nieuwe dingen die eerder een onmogelijkheid leken te gaan leren. Dat begon met masseren. Dat smaakte naar meer en ik ben via diverse opleidingen in massage, westerse voetreflex, een beauty coachopleiding uiteindelijk bij hypnotherapie terechtgekomen.
Niet zomaar, want toeval bestaat niet. En ik ben er zo door gegrepen dat ik er uiteindelijk mijn beroep van wil maken.
Het is zoals ikzelf aan den lijve heb ondervonden een fantastisch en magisch middel om vele fysieke en geestelijke klachten voor altijd te kunnen verhelpen.
Je leven veranderd echt voor altijd.
En om zelf daarmee te gaan werken vind ik een geweldige mooie invulling van mijn leven.

Het is zo bijzonder om te ervaren, het geven en ondergaan, het raakt mij dan ook diep. Hiermee kan ik zoveel andere mensen hetzelfde gevoel geven dat ik heb ervaren, ik gun het echt iedereen. En dan bedoel ik niet alleen mensen met fibromyalgie of chronische pijn maar echt iedereen, hypnotherapie kan op zoveel vlakken helpen. Er zijn zoveel mensen die wel ergens mee worstelen en hulp nodig hebben. En zijn er velen te helpen, daar ben ik echt van overtuigd, dat wil ik doen.

Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te helpen (zichzelf) te genezen. Het onderbewustzijn dat wordt aangesproken tijdens een hypnosesessie is zo onwaarschijnlijk krachtig en van zo’n grote invloed dat een mens zichzelf heel vaak kan helen!
En ook wil ik hypnotherapie veel meer bekendheid geven zodat veel meer mensen deze therapievorm eerder zullen kiezen als zij op zoek gaan naar hulp.
Door hypnotherapie kunnen veel meer mensen zonder medicijnen en langdurige trajecten geholpen worden.
Hoe mooi is dat!

Tevreden
Ik ben erg tevreden naar buiten gegaan. Was echt de moeite waard.
Diana
× Hoe kan ik je helpen?