Mijn aanpak

Hypnotherapie is wat mij betreft één van de krachtigste methodes om te kunnen veranderen.
Je brein bestaat uit een bewust deel (10%) en een onbewust deel (90%). Dit wordt gescheiden door de kritische factor. Je bewuste brein denkt en analyseert. Je onbewust brein is de automatische piloot.
In hypnose wordt je kritische factor omzeilt en kan er contact gemaakt worden met je onderbewuste in een setting die volledig veilig voelt (anders laat je kritische factor het niet toe).

Als jij hebt besloten dat het echt anders moet en je wilt gaan onderzoeken (met hulp) wat er anders mag om je leven weer ontspannen te laten zijn dan gaat dat ook gebeuren. Daar ben ik echt van overtuigd.
Ik kan je helpen in dat proces. Een hypnotherapeut is eigenlijk een gids die je helpt de weg te vinden in hoe jij jezelf kunt gaan genezen.
En ik heb zelf aan den lijve ervaren (zie hier), hoe dat is en daarom ben ik zo enthousiast over hypnotherapie geworden. Life changing kan ik het noemen. na ruim 30 jaar iets anders gedaan te hebben.

Levensveranderende transformaties vinden plaats door hypnotherapie


En natuurlijk kan ook jou zo iets gebeuren! Ben je al nieuwsgierig?
Ik begeleid je in het proces om uit te zoeken waar het veranderen mag en vooral ook wat er dan wel mag gaan gebeuren zodat jij die ontspanning die van levensbelang is, weer kunt ervaren in je lichaam en/of in je leven. En dan heb ik het niet over urenlange praatsessies waarbij alles tot in detail weer boven tafel hoeft te komen. Het onderliggende patroon moet duidelijk worden, dat is genoeg.

En dan komt de hypnose in beeld. Wanneer je in hypnose bent kan ik contact maken met je onbewuste. Datzelfde onbewuste dat verantwoordelijk is voor zoveel gedrag!
En als jij wilt veranderen en de suggesties die ik je onbewuste ingeef zijn volledig aanvaardbaar voor je (maar daar hebben we het van tevoren over gehad) dan kunnen er eenvoudig transformaties plaatsvinden.
Ja, inderdaad, ik noem dat transformaties. Dit wordt ook meestal zo ervaren, je voelt je een ander mens. En dat is zo bijzonder.
Je gaat anders doen, denken, voelen en ervaren. Natuurlijk verandert niet alles hè? Alleen wat nodig is om je leven op een ontspannen manier te kunnen leven.
Zodat je weer weet hoe het is om te kunnen ontspannen.
Hoe het is om je ontspannen te voelen.
Pijntjes en kwaaltjes vanzelf verdwijnen.
Zodat je vanuit ontspanning kunt leven……
Het is mijn missie en mijn doel om het jou ook te laten ervaren.
Ben je benieuwd? Heb je nog vragen? Of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier.

Praktijkruimte
× Hoe kan ik je helpen?